Kom zwemmen bij de startgemeenschap SCOM/ de Zeehond '73

Geplaatst op 15 september 2021 door Jeffrey Meesters

 

Voor de zwemmers van SG SCOM / de Zeehond’73 ( Hoogvliet en Rozenburg) zijn de eerste trainingen van het nieuwe zwemseizoen weer van start gegaan.  Misschien zijn jullie geïnspireerd door de zwemmers die meegedaan hebben aan de Olympische spelen in Tokio, Arno Kammiga die met 2 fantastische medailles huiswaarts keerde, Kira, Ranomi, Femke, Sharon, Thom, Ferry, Kim en niet vergeten onze eigen zwemster Maaike de Waard. Zij is in Rozenburg begonnen en zo door gestroomd naar de top van wereld met een 16de plek op de 100m rugslag.

De zwemmers worden weer verwelkomd in Hoogvliet en Rozenburg voor de trainingen.

De eerste wedstrijden staan al op de kalender.

SG SCOM/De Zeehond ’73 is een gezellige, gemoedelijke zwemvereniging waar het plezier voorop staat. Naast het zwemmen worden activiteiten georganiseerd zoals een gezelligheidskamp en trainingskamp.

Ben je in het bezit van zwemdiploma B en heb je zin om te komen zwemmen dan ben je van harte welkom. De eerste 3 proeftrainingen zijn gratis zodat je zelf kunt ontdekken of je het echt leuk vindt.

Op de website: www.dezeehond73.nl of www.scom-hoogvliet.nl kan je alle informatie vinden over de zwemvereniging, trainingsdagen en trainingstijden.

Als je belangstelling hebt, stuur een mail.

 

Terug naar nieuwsoverzicht