RSS Feed

Vervallen zwemles + overige mededelignen

Geplaatst op 15 april 2015 door Jeffrey Meesters

 Geachte leden en ouders/verzorgers van leden,

 

Middels deze brief willen wij u inlichten over een aantal punten dat van belang is voor de afdeling elementair zwemmen van SCOM.

In verband met groot onderhoud aan het zwembad op vrijdag 15 mei 2015 komen de zwemlessen deze dag te vervallen. De eerstvolgende zwemles na deze datum valt op vrijdag 22 mei, deze zwemles dient er gekleed te worden gezwommen. De zwemlessen in de meivakantie gaan verder gewoon door. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar het zwemlesrooster, deze is te vinden in de hal van het zwembad en op onze website.

Graag ook uw aandacht voor het volgende. In verband met het aantal beschikbare kleine kleedhokjes is het niet toegestaan kleding tijdens de zwemles in het hokje achter te laten. Wij willen u vragen deze kleding in een van de kluisjes te leggen. Een van onze zwemleiders zal dit controleren en eventueel de achtergebleven kleding in een van de niet afgesloten kluisjes plaatsen.

Ook willen we u vragen  de gangen achter de kleedkamers en kleedhokjes, evenals de gang naar de douches NIET met straatschoenen te betreden. Dit in verband met de hygiëne van uw kind en dat van andere.

            Vanaf vrijdag 17 april is het mogelijk gebruik te maken van onze verenigingsruimte. U kunt hier thee, koffie of chocolademelk kopen voor €1,00. De verenigingsruimte is alleen te bereiken via de zwemzaal. Om deze wisseling zo veilig mogelijk te laten verlopen is het NIET toegestaan om onder de les van en naar deze ruimte te lopen. Tijdens de leswisseling kunt u gebruik maken van de mogelijkheid naar deze ruimte te lopen. Wij zullen hiervoor schoentjes beschikbaar stellen. Deze zijn gratis en meerdere keren te gebruiken, zolang u steeds dezelfde kant buiten houdt en ze niet kapot zijn.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en uw medewerking,

 

Met vriendelijke groet,

 

De zwemleiders van SCOM

Gerelateerd

Terug naar nieuwsoverzicht