Zwemles in Hoogvliet                                            

De afdeling lezwemmen leidt op voor erkende zwemdiploma’s van de Nationale Raad voor Zwemdiploma’s. Naast de diploma’s A, B en C zijn dat de zwemvaardigheidsdiploma’s, snorkeldiploma's en zwaardvisdiploma's. De diploma’s A, B en C vormen een samenhangend geheel en zijn voornamelijk gericht op de zwemveiligheid van het kind. Dit betekent dat het kind verschillende vaardigheden aanleert om zich te kunnen redden als het te water raakt. De zwemvaardigheidsdiploma’s richten zich meer op de verschillende zwemsporten en zwemslagen. De snorkeldiploma's zijn een leuke basis voor degene die geintresseerd zijn in de wereld onder water. De zwaardvisdiploma's richten zich op de diverse zwem- en wedstrijdvormen.
 

De zwemlessen worden gegeven door een team van gediplomeerde trainers op vrijdagmiddag van 15.40 tot 19.00 in zwembad Hoogvliet in Hoogvliet. De zwemlessen duren 40 minuten.
Tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie worden geen zwemlessen gegeven. Tijdens de andere schoolvakanties gaan de zwemlessen meestal gewoon door. Bij het zwemlesrooster staan de dagen waarop wij les zullen geven.


De afdeling Elementair Zwemmen wordt geleid door de commissie Elementair Zwemmen. Belangrijke adressen zijn:

Voorzitter Leszwemmen Secretariaat Leszwemmen
   
Ronald van den Akerboom
Ellen Leening
  e-mail: scom.leszwemmen@gmail.com
   

 

 

Voor de kosten van het Elementair zwemmen kunt u kijken binnen de SCOM-site bij algemeen/lidmaatschap.

 

 

 

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvangt het nieuwe lid een factuur voor de betaling van het inschrijfgeld, het lidmaatschapsgeld en de betaling van het eerste maandelijkse les- of trainingsgeld. De factuur is tevens uw lidmaatschap bewijs.

Zwemleiders team foto

 

Licentie elementair